"Делівері" припинила роботу в Донецьку через репресії з боку так званої "ДНР"

Шановні клієнти!

У період з 02.12.14 по 04.12.14 озброєними людьми, що назвалися співробітниками Міністерства держбезпеки «ДНР» (надалі – МДБ) при виїзді з Донецька були затримані 8 автомобілів ТОВ "Делівері", що перевозили вантажі. Більше 2.000 клієнтів (!) втратили свої відправлення.

Затримання транспортних засобів відбувалося без надання жодних документів та оголошення причин. Після затримання автомобілі з вантажами були доставлені та розміщені на базі МДБ, за адресою м.Донецьк, вул. Світлого шляху, 3.

Після 3-х діб транспорт із вантажем було передано підрозділам Козацтва. Під час зупинки зі всіх вантажівок були зняті GPS-датчики, після чого транспортні засоби з вантажем, що перевозився, перемістили на територію, де базуються козаки. Усі вантажі з автомобілів були вивантажені у ангари та просто присвоєні.

Чисельні звернення служби безпеки компанії "Делівері" до влади так званої "ДНР" - поліції, прокуратури, військової прокуратури, військової поліції та міністерства держбезпеки - не дало результатів.

У зв'язку з тим, що в теперішній час владою так званої "ДНР" не вживається ніяких реальних дій для повернення вилученого вантажу, є всі причини вважати, що ця подія є спланованою акцією, що направлена на залякування представників бізнесу, повне припинення постачання жителів та руху вантажів (серед іншого - продукти харчування, медикаменти, особисті речі та інші товари соціального значення).

Зважаючи на ситуацію, що склалася, та через неможливість забезпечення збереження вантажів клієнтів при транспортуванні на територію так званої "ДНР", керівництвом компанії "Делівері" було прийнято відповідальне рішення припинити роботу у м.Донецьк, до повного повернення власності.

Для уточнення подальших дій та отримання консультацій, звертайтесь за телефоном:

067 – 620 – 08 – 73 (Анна Снісаренко) 

Нижче наведено перелік номерів квитанцій, що відповідають вантажам, затриманим МДБ "ДНР" у період з 02.12.14 по 04.12.14. Вантажі, що не попали у наведений перелік, можуть бути повернені відправникам зі складів у Донецьку. 

Список квитанцій