«Делівері» - ексклюзивний партнер із перевезень «Food Master & Private Label»

Логістична компанія «Делівері» виступить ексклюзивним партнером із перевезень у межах «Food Master & Private Label – 2015».

У цьому році головний національний проект у галузі розвитку Food-роздрібу та закупівель товарів відбудеться 30 квітня та буде присвячений темі взаємовигідних стосунків ретейлерів та постачальників для зміцнення позицій на ринку.

«Food Master & Private Label – 2015» є професійним майданчиком для щорічних зустрічей більше 250 власників та топ-менеджерів України, Європи та ближнього зарубіжжя. У межах конференції бізнес-досвідом поділяться провідні виробники FMCG, а також роздрібні мережі України, які входять до топ-50: Ашан, Метро, Велика Кишеня, Фоззі Груп, Український Рітейл, Пакко, Євротек, Еко Маркет та інші. Разом з українськими компаніями, на «Food Master & Private Label – 2015» будуть представлені й роздрібні мережі ближнього зарубіжжя – Молдови, Білорусі, Казахстану та Польщі.

«Делівері» представлятимуть регіональні менеджери з продажів м. Києва та Київської області Бондаренко Олег, Плахотнюк Ігор, Гревцова Олександра.

Бізнес-зустріч «Food Master & Private Label – 2015» відбудеться в Києві уже вшосте. Місцем зустрічі в 2015 році обрано «Гольф Центр Київ», за адресою пр. Героїв Сталінграда 10-Д, (Оболонська набережна 20).