«Делівері» виступила партнером проекту «1+1=3. MY TRADE SYNERGY SIMPLE MATH!»

Логістична компанія «Делівері» виступила партнером проекту простої математики у ритейлі «1+1=3. MY TRADE SYNERGY SIMPLE MATH!».

Проект присвячений синергії ритейл-компаній з передовими ідеями: між собою, а також іншими бізнесами. Захід відвідали більш ніж 120 учасників: керівників, що залучені у створення, коригування та реалізацію стратегій роздрібної мережі, головних аналітиків, керівників проектів, які шукають нові можливості більш високих результатів, а також партнери.

У рамках заходу з доповіддю виступила Гришина Катерина, комерційний директор компанії «Делівері». У своїй доповіді експерт торкнулася важливих питань того, як ритейлери та постачальники можуть вийти на новий рівень результатів, впровадивши у свої «1+1» правила «гнучкої логістики». Яскравим прикладом став досвід самого логістичного оператору «Делівері», який в 2016 році впровадив нові технології для ритейлу, створивши синергію ланцюгу «постачальник-мережа».

«1+1=3. MY TRADE SYNERGY SIMPLE MATH!» відбувся 19 травня за адресою: м. Київ, пр-т Героїв Сталінграду, 10-Д (Гольф-центр).