Підписання електронних документів збільшилося на 35% – «Делівері»

З початку року «Делівері» стала активно переводити своїх клієнтів на електронний документообіг. В липні, разом з M.E.Doc – найбільш популярною в Україні програмою для обміну первинною документацією та подання звітності в електронному вигляді, - «Делівері» запропонувала клієнтам використовувати альтернативний онлайн-сервіс «Вчасно».

З моменту запуску «Вчасно» до сервісу вже підключились 2980 компаній, 3321 користувач. Зростання підписання документів збільшилося на 35% порівняно з серпнем 2017 р. Тим не менш, багато компаній продовжують остерігатись електронного підписання документів або підстраховуються друкованими дублікатами.

«Законність електронного документообігу підтверджена з 2003 року Законом України «Про електронні документи та електронний документообіг», Законом України «Про електронний цифровий підпис», а також визнана Державною Фіскальною Службою України. В кулуарах говорять про можливість перевірок в електронному вигляді. Ці процеси дають нам підставу поступово відійти від використання паперу, спрощуючи нашим бізнес-клієнтам та партнерам співробітництво», - коментує головний бухгалтер «Делівері» Кришталь-Міндоріна Лілія.

В даний момент «Делівері» розробляє розширений функціонал Особистого кабінету, в якому клієнти побачать свої акти виконаних робіт, калькуляцію, рахунки-фактури. Підписати документи можна буде за допомогою цифрового підпису.