«Делівері» підбила підсумки акції «Батьки старанно відправляють. Діти з цуценям гуляють»

Логістична компанія «Делівері» провела розіграш подарунка за результатами акції «Батьки старанно відправляють. Діти з цуценям гуляють». 1490 зареєстрованих учасників програми лояльності «Клуб Delivery Group» отримали можливість виграти інтерактивне цуценя-Чіпа. Власником головного призу став клієнт компанії з м. Дніпро, чия квитанція № № 330360796 була обрана випадковим чином серед 41 100 акційних квитанцій через сайт random.org.

«Я дуже вдячний компанії «Делівері» за те, що вони проводять такі акції. Собака-робот – це той подарунок «для душі», який не дозволяєш собі купити у повсякденному житті, але радієш як дитина, коли вона у тебе з’являється. Всі ми діти», - прокоментував переможець акції «Батьки старанно відправляють. Діти з цуценям гуляють». Приємний подарунок переможцю буде вручений найближчим часом.

Обов’язковою умовою участі була реєстрація в програмі лояльності «Клуб Delivery Group» та оформлення від 2-х квитанцій на відправлення. Найбільш активно в межах акції клієнти відправляли вантажі зі складів у Києві, Одесі, Харкові та Дніпрі.

Нагадаємо, що «Клуб Delivery Group» є програмою лояльності для постійних клієнтів чотирьох компаній: «Делівері», «DelTruck», «Delivery-International», СК «Кворум». Крім сплати за перевезення через «Делівері» накопиченими балами та обміну балів на подарунки, учасники програми лояльності отримують додаткові привілеї від Delivery Group.

Детальніше про програму лояльності тут.