«Делівері» запустила сервіс оцінки якості послуг

У січні 2019 року «Делівері» запустила сервіс по оцінці рівня задоволеності якістю послуг. Тепер кожен клієнт компанії може оцінити роботу конкретного складу за трьома основними критеріями: «Оцінка представництва», «Оцінка якості обслуговування на представництві» і «Готовність рекомендувати Делівері». Оцінка проводиться через сканування QR-коду в друкованій формі квитанції (для відправників) і в акті видачі багажу (для одержувачів). Клієнти адресної логістики можуть також оцінити послугу адресного забору або доставки через сканування QR-коду в акті доставки.

Клієнтам із встановленим мобільним додатком «Delivery-Auto» на базі Android чи iOS необхідно:

  • Зайти в cвій акаунт «Делівері» (аналогічно з Особистим кабінетом)
  • Перейти в розділ «Оцінка роботи представництва»
  • Просканувати QR-код
  • Проставити оцінки за запропонованими пунктами
  • Написати побажання або рекомендації (за бажанням)

При відсутності мобільного додатку «Delivery-Auto» на телефоні клієнта повинно бути встановлено додаток для сканування QR-кодів.

«Тепер ми збираємо зворотний зв'язок від клієнтів у режимі реального часу. До сервісу підключений кожен ТОП-менеджер офісу і регіональні директори, які можуть, посилаючись на об'єктивний зворотний зв'язок від користувачів послуг, приймати оперативні управлінські рішення. По суті, зараз немає посередників між клієнтами і людьми, які приймають в компанії рішення чи здатні значно вплинути на існуючі бізнес-процеси», - прокоментувала генеральний директор «Делівері» Олена Лакатош.

Компанія нараховує клієнтам по 50 балів (еквівалент 5 грн.) при оцінюванні з мобільного додатка і по 30 балів (еквівалент 3 грн.) при оцінюванні через Viber. Бали зараховуються на віртуальний рахунок програми лояльності на наступний день після виставлення оцінки, відразу доступні до використання і можуть бути обміняні на оплату перевезень, або корпоративні подарунки. При цьому, клієнт повинен бути зареєстрований і в Особистому кабінеті, і в Програмі лояльності «Клуб Delivery Group». Бали нараховуються за одну оцінку по одному складу в один день.

«Закликаю кожного з наших клієнтів активно користуватися цим сервісом! Залишайте Ваші коментарі, виставляйте чесні оцінки - вони корисні і важливі для нас! Ми прагнемо стати кращими і ближчими до Вас», - додала Олена Лакатош.