«Делівері» вводить нові тарифи на перевезення вантажу по Україні

Логістична компанія «Делівері» з 1 листопада поновлює тарифи на послуги з перевезення по Україні, переглядає палетний прайс та вводить нову тарифікацію з адресної логістики.

Зміни пов'язані з підвищенням витрат на забезпечення логістичних та транспортних процесів, включаючи збільшення витрат на паливо: таким чином, лише за останні 2 місяці вартість дизельного палива по Україні зросла на 19%. При цьому, «Делівері» прийняла рішення збільшити тарифи лише на 5%. 

Після аналізу оновлень, за оцінками самої компанії, тарифи «Делівері» залишаться одними з найбільш оптимальних на ринку. Зокрема, мінімальна вартість перевезення 1 кг вантажу складатиме лише 1,96 грн. (зона «ЗТ» у рамках однієї області), а 1 м3 вантажу - 500 грн. Перевезення європалети у 500 кг за найбільш затребуваним напрямком «Київ - Одеса» обійдеться клієнтові у 850 грн. Крім того, зазнає змін і вартість пересилки документів та дрібного вантажу - посилок до 30 кг. Таким чином, за відправлення документів по Україні вагою до 0,5 кг клієнт заплатить до 25 грн., за посилку від 2 кг до 30 кг - від 25 грн. - до 85 грн.

Оскільки з січня по жовтень 2018 року кожне четверте забирання або доставка через «Делівері» здійснювалися на адресу, в компанії було прийнято рішення розширити тарифікацію адресної логістики. Серед найбільш значущих нововведень - введення прайса на перевезення палет за системою «Склад - Двері», «Двері - Склад», «Двері - Двері». Новий палетний прайс передбачає адресне забирання або доставку європалет та американок від 80 кг до 1250 кг.

Клієнтам «Делівері» пропонується прозора структура формування тарифів, що дозволяє планувати та контролювати витрати, а значить, оптимізувати логістику як таку.

Наприклад, в «Делівері» діє наступна система знижок:

1) на перевезення вагового вантажу:

  • -5% - від 200 кг до 500 кг
  • -7% - від 500 кг до 1000 кг
  • -10% от 1000 кг до 2000 кг

    2) на перевезення палет:
  • -5% - від 3 палет
  • -7% - від 5 палет

    3) економ тариф:

-5% при збільшенні терміну доставки на 24 години

З новими тарифами можна ознайомитися тут.